fbpx

Октомври, 2020

2020Сб.31окт.7:00 pm10:00 pmПриключило!Хелоуин7:00 pm - 10:00 pm ROSSO PAINT WINE BAR, ул. Русалийски проход 13Тип:Rosso Bar

Още

Детайли за събитието

КАРТИНАТА: Следвайте инструкциите на нашия художник, за да създадете вашия шедьовър. Всички материали са осигурени.

ВИНОТО: Първата чаша вино е от нас! Всяка следваща е на стойност 5лв.

НАСТАНЯВАНЕТО: Ако идвате с група, но сте направили отделни резервации, посочете името на човека, с когото седите, или името на резервацията и ни изпратете имейл с тази информация. Ще ви настаним заедно.

ПОЛИТИКА ЗА АНУЛИРАНЕ: Трябва да отмените 48 часа преди началото на събитието, за да ви бъде възстановена сумата или да ви запишем за друго събитие.

СНИМКИТЕ: Правим снимки от нашите събития за Facebook, Instagram и други промоции в социалните медии. Ако не искате да бъдете включени, моля, предупредете някой от служителите при пристигането си.

Заповядайте 10-15 минути по-рано, за да се отпуснете с чаша вино и да се настаните! Всички участници трябва да са заплатили таксата преди началото на събитието.

Rosso Paint Wine Bar си запазва правото да анулира събития при непредвидени обстоятелства или при по-малко от 8 записали се. Участниците ще бъдат уведомени най-малко 24 часа преди събитието, а парите им ще бъдат възстановени.

Час на събитието

(Събота) 7:00 pm - 10:00 pm

Локация

ROSSO PAINT WINE BAR

ул. Русалийски проход 13

Детайли за билета

Не се продават вече билети за това събитие!

0 Comments

©2021 Rosso All rights reserved. Designed by Smart Media

Log in with your credentials

Forgot your details?

X