Защита на личните данни

Защитата на личните данни на всеки клиент е от изключителна важност за „Ем Кей И“ ООД. Политиката за защита на личните данни описва как обработваме данните Ви и какви са мерките, които предприемаме, за да ги защитим, къде и как събираме Вашите лични данни, както и кои са Вашите правата относно информацията, която съхраняваме за Вас.

Каква информация съхраняваме и обработваме?

Ние събираме следните лични данни:

Собствено и фамилно име

Електронна поща (имейл)

Телефон за контакт

Име на фирма

ЕИК

„Ем Кей И“ ООД не обработва лични данни за лица под 18 години без съгласието на техните родители или законни представители.

Цели, за които използваме данните

Ние използваме Вашите лични данни за една, няколко или за всички цели

За да Ви изпратим отговор на отправено от Вас запитване.

За да Ви уведомяваме за нови или съществуващи вече услуги.

За да Ви изпращаме актуална ценова листа.

За да Ви уведомяваме за текущи промоции.

За да Ви предоставяме полезни съвети и важна информация относно нашите продукти или услуги.

За да Ви изпращаме покани за предстоящи изложения и събития, които организираме.

За да търсим Вашето мнение (чрез онлайн допитване) с цел подобряване качеството на нашето обслужване и предлаганите от нас продукти, услуги събития и др.

За управление и изпълнение на Ваши заявки.

С кого споделяме Вашите данни?

Ние работим с партньори, които могат да обработват Вашите лични данни от наше име, но само в случай че отговарят на нашите стандарти за съхранение, обработване и защита на данните. Това могат да бъдат куриерски или пощенски компании, които доставят документи или други пратки от името на „Ем Кей И“ ООД.

Как ще получавате информация за нашите продукти, промоции, предстоящи събития и др.?

Само ако сте посочили изрично, че сте съгласни, ще Ви изпращаме информация по електронната поща за нашите нови продукти, специални предложения, ценови листи и др. В случай че не сте съгласни с това или искате да го оттеглите, може да го направите като ни изпратите имейл за отказ на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако сте разрешили обработката на Ваши лични данни от Ем Кей И“ ООД, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

достъп до предоставените от Вас лични данни и информация, свързана с тяхното обработване;

право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;

правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации;

право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

Всяко едно от правото може да бъде упражнено чрез изпращане на имейл на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез изпращане на писмо на адрес: гр. София, ул. Русалийски Проход 13, „Ем Кей И“ ООД

За какъв период съхраняваме Вашите данни?

Ние съхраняваме и обработваме данните Ви в съответствие със закона и никога не ги задържаме за по-дълго, отколкото е необходимо. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите данни, „Ем Кей И“ ООД ги унищожава, освен ако действащото законодателство не предвижда друго.

Защита на данните

Ние третираме Вашите лични данни като строго поверителни. За да ги защитим, предприемаме редица предпазни мерки, включващи административни, технически и физически мерки.

Контакт с нас

Ако искате да упражните, което и да било от правата си, или ако имате въпроси, свързани с тази политика или с начина, по който се обработват Вашите лични данни, моля, свържете се с нас по един от следните начини:

чрез имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

на телефон: 0877900963

по пощата: гр. София, ул. Русалийски Проход 13, партер

Политика за използване на бисквитки

Нотификация съгласно директива 2009/136/EC (EU CookieLaw)
За правилното функциониране на сайта и подобряване на обслужването, сайта използва т.н. “бисквитки” – малки текстови файлове, съдържащи фрагменти с информация за посетителите на сайта. Тези “бисквитки” са два вида: генерирани от платформата на сайта и генерирани от външни услуги, използвани от платформата.
При първоначално посещение на сайта потребителят получава нотификация относно използването на “бисквитки” под формата на съобщение, което се появява под адресната лента на браузера.

Какво представлява “бисквитката” (cookie)?

Бисквитката (“cookie”) представлява малък файл, състоящ се от текстов набор от информация, която даден уеб сайт прехвърля от уеб браузъра на твърдия диск на Вашия компютър, както временно, докато трае посещението Ви, или понякога за по-дълги периоди, в зависимост от вида “бисквитка”. “Бисквитките” изпълняват определени функции (включително да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запаметят определена информация, свързана с Вас, като например Вашите предпочитания) и се използват от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране. Всяка “бисквитка” е уникална за Вашия уеб браузър и ще съдържа известна анонимна информация. “Бисквитката” обикновено съдържа наименованието на домейна, от която идва, “продължителността на живот” на “бисквитката” и стойност (обикновено под формата на произволно генериран номер).

Видове “бисквитки”

Сесийни “бисквитки”

Това са временни “бисквитки”, които остават във файла с “бисквитките” на Вашия уеб браузър само за продължителността на посещението Ви и се изтриват, когато затворите браузъра.

Постоянни “бисквитки”

Те остават във файла с “бисквитките” на Вашия уеб браузър и след като браузърът е затворен, понякога за период от една година или по-дълго (точната продължителност от време ще зависи от “продължителността на живот” на отделната “бисквитка”). Постоянните “бисквитки” се използват, когато операторът на уеб сайта трябва да знае кой сте през повече от една сесия на сърфиране (например, да запомни Вашето потребителско име или предпочитанията за персонализиране на уеб сайта).

Съдържат ли „бисквитките“ лични данни?

Сами по себе си, бисквитките не изискват информация с личен характер, за да могат да бъдат използвани и най-често не идентифицират личността на интернет потребителите. Личните данни, събрани при употребата на бисквитки, могат да бъдат събирани само за улесняване на употребата от потребителя. Тези данни са криптиранипо начин, който не позволява на неоторизираните лица да имат достъп до тях.

Изтриване на „бисквитки“

По принцип дадено приложение за достъп до уеб-страниците позволява съхраняването на бисквитки по подразбиране. Тези настройки могат да бъдат променени така, че автоматичното управление на бисквитките да бъде блокирано от уеб браузъра или потребителя да бъде информиран всеки път, когато се изпращат бисквитки до неговия терминал. Подробна информация за възможностите и начините на управление на бисквитки може да бъде намерена в настройките на приложението (на уеб-браузъра). Ограничаването на използването на бисквитки може да повлияе на някои функции на уеб-страницата.

Защо „бисквитките“ са важни за интернет?

Бисквитките представляват централна точка за ефективното функциониране в интернет, помагайки за изготвянето на определен модел на предпочитания и интереси на всеки потребител. Несъгласието или дезактивирането на бисквитките може да направи някои сайтове невъзможни за използване.
Отказът или дезактивирането на бисквитките не значи, че вече няма да получаваш онлайн реклами, а че тези вече няма да се появяват в твоя акаунт за предпочитани и интересни, събрани чрез поведението на сърфиране. Примери за важни роли на бисквитките (които не изискват удостоверяване чрез акаунт):

Съдържание и услуги, адаптирани към предпочитанията на потребителя – категории услуги.

Оферти, адаптирани към предпочитанията на потребителя – запомняне на пароли.

Запаметяване на филтрите за протекция срещу деца относно интернет съдържанието (опция familymode, функция safesearch).

Ограничаване на честотата на използване на рекламите – ограничаването на афиширането на дадена реклама за определен потребител на сайта.

Предоставяне на реклами, които биха заинтересовали потребителя.

Измерването, оптимизирането и характеристиките от analytics – как да потвърдиш дадено ниво на трафик в уебсайта, какъв тип съдържание се визуализира и начинът, по който потребителя стига до даден уебсайт (напр.: търсачки, директно, други уебсайтове и т.н.).

Бисквитки

Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Те са безобидни.
Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Някои „бисквитки“ остават съхранени на устройството Ви, докато не ги изтриете. Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт.
Използваме „бисквитките“ на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и член 6, ал. 1, буква (е) GDPR.
Ако не сте съгласни с това, можете да откажете съхраняването, като настроите браузъра си така, че да Ви информира, когато някой сайт иска да запамети на устройството Ви „бисквитки“, а Вие съответно да ги приемате или не.
Имайте предвид, че деактивирането на „бисквитките“ във Вашия браузър може да ограничи функционалността на нашия сайт за Вас.

 

Бюлетин с новини

Запиши се за бюлетина и получавай редовно информация за нови оферти и събития.