fbpx

ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПЛАТЕНА ПОРЪЧКА

1. Услугата – участие в арт събитие, предоставена от Търговеца, представлява услуга, свързана с развлекателни дейности. Съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите при услугите, свързани с развлекателни дейности, правото на отказ на потребителя от договора от разстояние не се прилага.

2. При невъзможност за ползване на услуга по потвърдена Резервация за участие в събитие, Потребителя има право да преотстъпи правото на участие в арт събитието на трети лица, за което е необходимо да изпрати писмено уведомление до Търговеца на посочения имейл за обратна връзка в Сайта.

3. За да се счита за валидно упражнено правото на отказ, Потребителят следва да уведоми Търговеца за желанието си да се откаже от поръчката посредством изпращане на искане за отказ от Резервацията за участие в събитие, чрез изпращане на писмо, от което по недвусмислен начин става ясно, че Потребителят желае да се откаже от поръчката на посочения имейл за обработна връзка в Сайта.

4. При отказ до 48 часа преди датата на събитието, потребителят има право да получи заплатената сума обратно или да си запази час за следващо събитие. В противен случай, сумата не се възстановява.

©2020 Rosso All rights reserved. Designed by Smart Media

Скъпи клиенти, бихме искали да Ви информираме, че от днес 13 март до 29 март 2020 се отменят всички събития в Росо, във връзка със заповед РД-01-124/13.03.2020 г. на Министерство на здравеопазването на Република България. Ще се свържем с всеки, направил резервация за този период, а срокът на ваучерите ще бъде удължен спрямо него.

Бъдете здрави, спокойни и отговорни!

Екипът на Росо

Log in with your credentials

Forgot your details?

X