fbpx

ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ПЛАТЕНА ПОРЪЧКА

1. Услугата – участие в арт събитие, предоставена от Търговеца, представлява услуга, свързана с развлекателни дейности. Съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите при услугите, свързани с развлекателни дейности, правото на отказ на потребителя от договора от разстояние не се прилага.

2. При невъзможност за ползване на услуга по потвърдена Резервация за участие в събитие, Потребителя има право да преотстъпи правото на участие в арт събитието на трети лица, за което е необходимо да изпрати писмено уведомление до Търговеца на посочения имейл за обратна връзка в Сайта.

3. За да се счита за валидно упражнено правото на отказ, Потребителят следва да уведоми Търговеца за желанието си да се откаже от поръчката посредством изпращане на искане за отказ от Резервацията за участие в събитие, чрез изпращане на писмо, от което по недвусмислен начин става ясно, че Потребителят желае да се откаже от поръчката на посочения имейл за обработна връзка в Сайта.

4. При отказ до 48 часа преди датата на събитието, потребителят има право да получи заплатената сума обратно или да си запази час за следващо събитие. В противен случай, сумата не се възстановява.

©2021 Rosso All rights reserved. Designed by Smart Media

Log in with your credentials

Forgot your details?

X